Συμμετέχοντες

Δημήτριος Γερογιάννης

Ο ρόλος του Δήμου σε Ζητήματα Βιώσιμης Ανάπτυξης,Ομιλητές
Επικοινωνιολόγος – Ειδικός συνεργάτης Στρατηγικού Σχεδιασμού & Επικοινωνίας του Δημάρχου Πρέβεζας – Εμπνευστής Project Manager του νέου θεσμού παρουσίασης του ψηφιακού και πράσινου μετασχηματισμού Digital Beach Summit

Ο Δημήτριος Γερογιάννης είναι επικοινωνιολόγος  και σήμερα είναι ο ειδικός συνεργάτης Στρατηγικού Σχεδιασμού & Επικοινωνίας του Δημάρχου Πρέβεζας και ο εμπνευστής και ο Project Manager του νέου θεσμού παρουσίασης του ψηφιακού και πράσινου μετασχηματισμού Digital Beach Summit. 

Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην επικοινωνία στη Γαλλία στην Ανώτατη Σχολή Επικοινωνίας SUP DE CREATION κατόπιν ενός DEUG στη Νομική Σχολή και ομιλεί γαλλικά και αγγλικά.

Έχει συνεργαστεί και ήταν στέλεχος σε σημαντικές πολυεθνικές διαφημιστικές για μεγάλα διεθνή brands καθώς και έχει συνεργαστεί ως σύμβουλος επικοινωνίας και στρατηγικής με εταιρείες αλλά και φορείς όπως τον WHO και την Εκκλησία της Ελλάδος στο πλαίσιο της κοινωνικής επικοινωνίας. Επίσης έχει πολυετή εμπειρία στην πολιτική επικοινωνία και έχει επιτελέσει ειδικός συνεργάτης 2 Υπουργών, 1 Ευρωβουλευτή και έχει οργανώσει και συμμετάσχει σε προεκλογικές καμπάνιες κάθε επιπέδου. Επίσης έχει από το  Γ΄ Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης (ΚΠΣ) 2000 – 2006 συνεχή συμβουλευτική δράση στην αξιοποίηση και απορρόφηση προγραμμάτων. Είναι ιδρυτικό στέλεχος και υπεύθυνος επικοινωνίας της Ένωσης Αποφοίτων γαλλικών πανεπιστημίων και σχολών ΑFREL και ως εθελοντής υπεύθυνος επικοινωνίας στην οργάνωση SALVIA η οποία από τη θανατηφόρα πυρκαγιά στο Μάτι ασχολείται με τη φροντίδα εγκαυματιών.

Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on facebook
Facebook