Συμμετέχοντες

Γεώργιος Μπόσκου

Απόβλητα Τροφίμων και Καλές Πρακτικές,Ομιλητές
Χημικός Τροφίμων, Αναπληρωτής Καθηγητής, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών

Είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Οργάνωσης και Διαχείρισης Μονάδων Διατροφής στο Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου. Διδάσκει Υγιεινή Μονάδων Διατροφής, Διαχείριση Μονάδων Διατροφής και Νομοθεσία Τροφίμων. Είναι επίσης εξωτερικός διδάσκων στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή και το Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Χημείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με μεταπτυχιακό στην Επιστήμη Τροφίμων και Διατροφή και διδακτορικό στις Εφαρμοσμένες Βιολογικές Επιστήμες από το Πανεπιστήμιο Γάνδης του Βελγίου. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα είναι η ασφάλεια τροφίμων, η διαχείριση ολικής ποιότητας, η νομοθεσία τροφίμων, η μαζική εστίαση και η γαστρονομία.

Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on facebook
Facebook